GoldWood
NOVO
 • a
 • aaa
 • aaa
 • aaa
 • aaa
 • aaa
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/646_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/647_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/648_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/659_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/660_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/661_icon.jpg
 • Energijski podstavek za pripravo pijače Helios 90 mm (ID 725a)

  15,00 €
  Opis:

  Podstavek Helios za pripravo zdrave vode je energetsko oblikovana rozeta, ki okoli sebe ustvarja koherentno biopolje. S tem polni vodne molekule s pozitivno energijo in obenem s svojim delovanjem povečuje duhovno moč človeka. Hkrati zmanjšuje škodljiva geopatogena in elektromagnetna sevanja, še posebej pa nenaravna sevanja 3G, 4G in 5G telefonov, katera se pri uporabi in nošenju nenadzorovano vpijajo v našega telesa.

  Podstavek postavimo horizontalno na kuhinjsko mizo ali v dnevno sobo. Na takšen način energetsko uredimo in stabiliziramo večji prostor, ali stanovanje. Na podstavku imamo lahko ves čas pripraveljen vrč z vodo, ki jo pijemo preko dneva, pred obrokom pa za nekaj minut postavimo nanj tudi posodo s hrano.

  Poleg hišnih energetskih pripomočkov je na voljo tudi energetski nakit v obliki obeskov Helios in Trigon, ki sta prijetna, lahka in topla za nošenje okoli vratu, v torbici, ali žepu.

  Motiv reliefa žarkov, ki potekajo iz središča v dveh koncentričnih krogih proti obodu rozete, je povzet po zapestnici Gilgameša, katerega kip se nahaja v Pariškem muzeju Louvre https://www.pinterest.com/pin/587367976378772914/.

  Regulator biopolja Helios prvotno dvojno žarkovno polje originalne Gilgameševe zapestnice okrepi z dvema dodanima vencema žarkov, kar poveča tako jakost, kot tudi doseg blagodejnega vplivanja na biološke sisteme. Na eni ploskvi se vzorec dviguje nad povšino, kar predstavlja moški princip, na drugi strani pa je istoležno vgreznjen v površino, kar predstavlja ženski princip, tako da generator uravnava oba temeljna pola energije, ter ju združuje v harmonično celoto.

  Zgodovina, povzeta iz Wikipedije:
  V Epu je Gilgameš polbog z nadčloveško močjo, ki je zgradil uruško obzidje, da bi obranil svoje ljudstvo, in odšel na potovanje, da bi našel modrijana Utnapištima, ki je preživel vesoljni potop. Po seznamu sumerskih kraljev naj bi svojemu mestu vladal 126 let. Na Tumalskem napisu, razširjenem seznamu kraljev, ki je temeljil na standardni starobabilonski kopiji, sta Gilgameš in njegov sin Urlugal obnovila svetišče boginje Ninil v Tumalu, sveti četrti v njenem mestu Nipur.

  K temu zgodovinskemu zapisu je potrebno dodati, da se ti zgodovinski dogodki najverjetneje niso odvijali nekaj tisoč let pred našim štetjem, kakor nam to skuša na vsakem koraku vsiljevati uradna pravoverna šolska zgodovina, temveč so se dogajali nekaj deset tisoč let nazaj in to pod okriljem obiskovalcev civilizacije Anunakov, domnevno iz planeta Nibiru, torej inteligentnih človekolikih bitij nezemeljskega izvora, o čemer priča njihovo široko znanje, visoka tehnologija, dolgovečnost in nenazadnje fizična velikost in moč, ki sta nekajkrat presegala človeško, zaradi česar so jih ljudje uvrščali med bogove.

  O dogajanjih in zgodovinskih najdbah tega pradavnega obdobja na Slovenskih tleh  v svojih knjigah piše tudi naš priznani zapisovalec in pričevalec staroverskih znanj, Pavel Medvešček-Klančar v svoji knjigi "Iz nevidne strani neba".

  Poleg podstavka je na voljo tudi manjša oblika regulatorja biopolja v obliki obeska, ki ga lahko nosite okoli vratu v višini srčne čakre in s tem trajno ohranjate urejenost svojega biopolja.

   


  Tehnični podatki:

  Material:  les barvitih listavcev

  Premer:     90 mm
  Debelina:    7 do 12 mm

  Površinske obdelave ni, kar izdelku zagotavlja popolno naravnost. Zaradi tega je les vpojen in občutljiv na nečistoče.
  Svetuje se, da izdelka ne perete, v primeru nuje pa le v topli vodi. Pomivalni stroj izdelek trajno poškoduje.

  Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji (EU) ter zaščiten na Uradu za intelektualno lastnino kot model.
  MINISTRSTVO ZA GOSPODARSKI RAZVOJ IN TEHNOLOGIJO
  Urad RS za intelektualno lastnino v Ljubljani, Kotnikova 6
  Model št. 202150001 (št. prijave: M-202150001)