GoldWood
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 8
 • 10
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/708_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/710_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/711_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/712_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/713_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/717_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/718_icon.jpg
 • Energijski obesek Trigon (ID 610)

  Opis:

  OBESEK NI NAPRODAJ, SE PA POKLANJA PRI NAKUPIH OSTALIH IZDELKOV PRODAJNEGA PROGRAMA, KI V ENKRATNEM ZNESKU PRESEGAJO VREDNOST 100 EVROV.
  KUPCU PRIPADA PO EN OBESEK TUDI ZA VSAK PRESEŽEN MNOGOKRATNIK VREDNOSTI NAKUPA 100 EVROV.
  POKLANJA SE OBESEK BREZ SPONKE, VRVICE IN EMBALAŽE.

  Energijski varovalni obesek Trigon je energetsko oblikovana rozeta, ki okoli sebe ustvarja koherentno biopolje. S svojim delovanjem povečuje duhovno moč človeka in obenem zmanjšuje škodljiva geopatogena in elektromagnetna sevanja, še posebej pa nenaravna sevanja 3G, 4G in 5G telefonov, katera se pri uporabi in nošenju nenadzorovano vpijajo v našega telesa.
  Zato se priporoča nošenje obeska (dodatno) tudi na mestu, kjer običajno nosimo telefon, na primer v žepu, kot obesek za ključe.
  Odstotek zmanjšanja škodljivih vplivov nošenja telefona ob telesu je glede na vrsto tehnologije prenosa podatkov različen:
  2G      50%
  3G      40%
  4G      25%
  5G      10%

  Obesek lahko nosimo v žepu (kot energijski obesek za ključe), učinkovit pa je tudi, ko ga nosimo na vrvici obešenega okoli vratu, da nam varuje srčno čakro, čeravno je za ta namen bolj primeren energijski obesek Helios.
  Zaradi svoje moči in dosega obesek pri nošenju zaščiti celotno telo, večje izvedenke slednjega, ki jih ravno tako lahko polagate na telo, čeravno so namenjene energiziranju in harmonizaciji pijač in hranil, ali kombinacije slednjih, pa lahko najdete v razelku podstavkov.

  Motiv reliefa žarkov, ki potekajo iz središča v dveh koncentričnih krogih proti obodu rozete, je povzet po zapestnici Gilgameša, katerega kip se nahaja v Pariškem muzeju Louvre https://www.pinterest.com/pin/587367976378772914/.

  Na eni ploskvi se vzorec dviguje nad povšino, kar predstavlja moški princip, na drugi strani pa je istoležno vgreznjen v površino, kar predstavlja ženski princip, tako da generator uravnava oba temeljna pola energije, ter ju združuje v harmonično celoto.

  Zgodovina, povzeta iz Wikipedije:
  V Epu je Gilgameš polbog z nadčloveško močjo, ki je zgradil uruško obzidje, da bi obranil svoje ljudstvo, in odšel na potovanje, da bi našel modrijana Utnapištima, ki je preživel vesoljni potop. Po seznamu sumerskih kraljev naj bi svojemu mestu vladal 126 let. Na Tumalskem napisu, razširjenem seznamu kraljev, ki je temeljil na standardni starobabilonski kopiji, sta Gilgameš in njegov sin Urlugal obnovila svetišče boginje Ninil v Tumalu, sveti četrti v njenem mestu Nipur.

  K temu zgodovinskemu zapisu je potrebno dodati, da se ti zgodovinski dogodki najverjetneje niso odvijali nekaj tisoč let pred našim štetjem, kakor nam to skuša na vsakem koraku vsiljevati uradna pravoverna šolska zgodovina, temveč so se dogajali nekaj deset tisoč let nazaj in to pod okriljem obiskovalcev civilizacije Anunakov, domnevno iz planeta Nibiru, torej inteligentnih človekolikih bitij nezemeljskega izvora, o čemer priča njihovo široko znanje, visoka tehnologija, dolgovečnost in nenazadnje fizična velikost in moč, ki sta nekajkrat presegala človeško, zaradi česar so jih ljudje uvrščali med bogove.

  O dogajanjih in zgodovinskih najdbah tega pradavnega obdobja na Slovenskih tleh  v svojih knjigah piše tudi naš priznani zapisovalec in pričevalec staroverskih znanj, Pavel Medvešček-Klančar v svoji knjigi "Iz nevidne strani neba".

  Poleg obeska je na voljo tudi večja oblika regulatorja biopolja v obliki podstavka, ki vam na kuhijski mizi služi za energiziranje vode in hrane, dobrodošel pa je seveda tudi v dnevni sobi in spalnici.  Tehnični podatki:

  Material:  les barvitih listavcev

  Premer:   43 mm
  Debelina ~6 mm

  Površinske obdelave ni, kar izdelku zagotavlja popolno naravnost. Zaradi tega je les vpojen in občutljiv na nečistoče.
  Svetuje se, da izdelka ne perete, v primeru nuje pa le v topli vodi. Pomivalni stroj izdelek trajno poškoduje.