GoldWood
NOVO
 • 10
 • 20
 • 30
 • 40
 • 50
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/1161_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/1162_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/1163_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/1164_icon.jpg
 • /db/goldwood/image/Slike_V_Modulih/CatalogueItem/1165_icon.jpg
 • Energijski obesek Helios - DVA V ENEM (ID 606)

  27,00 €
  Opis:

  Energijski varovalni obesek Helios - DVA V ENEM
  je namenjen nošenju hkrati na dveh mestih telesa, enega na srčni čakri in drugega ob pasu.
  Slednji tako bolj intenzvno nevtralizira škodljiva elektromagnetna sevanja mobilnega telefona, ki ga večinoma nosimo v višini pasu.

  Obesek je energetsko oblikovana rozeta, ki okoli sebe ustvarja koherentno biopolje. S svojim delovanjem povečuje duhovno moč človeka in obenem zmanjšuje škodljiva geopatogena in elektromagnetna sevanja, še posebej pa nenaravna sevanja 2G, 3G, 4G in 5G telefonov, katera se pri uporabi in nošenju nenadzorovano vpijajo v našega telesa. Zato se priporoča nošenje obeska (dodatno) tudi na mestu, kjer običajno nosimo telefon, na primer v žepu, kot obesek za ključe.

  Za koga je priporočljivo nošenje obeska Helios na srčni čakri?
  Leta 1991 so znanstveniki ugotovili, da je srce pravzaprav poglavitni organ v telesu, saj vsebuje okoli 40.000 specialnih celic, ki tvorijo od možganov neodvisno nevronsko mrežo, podobno možganski. Poimenovali so jih senzorični nevriti. Te celice mislijo, čutijo in si zapomnnjajo neodvisno od kranialnih možganov, to pa pomeni, da se prav vsaka naša izkušnja registrira in zabeleži na dveh med seboj ločenih mestih v našem telesu. Če torej doživimo travmo, katero običajno rešujemo le zavestno, z možgani, torej s premišljevanjem, govorjenjem in analiziranjem, travma v srcu ostaja nepredelana. Ker je preventiva vedno boljša od kurative, je torej pametno, da srce čim bolj zaščitimo., kar nam omogoča posebna rozeta, vdelana v lesen obesek Helios.
  https://www.tiktok.com/@mindsetvibrations/video/7170734109759786246?_r=1&_t=8XvdoTpGS29&is_from_webapp=v1&item_id=7170734109759786246
  https://www.youtube.com/watch?v=MDCCabhcu-E


  Odstotek zmanjšanja škodljivih vplivov nošenja telefona ob telesu je glede na vrsto tehnologije prenosa podatkov različen:

  2G      75%
  3G      70%
  4G      40%
  5G      30%

  Obesek lahko nosimo v žepu, najbolj učinkovit pa je tedaj, ko ga nosimo na vrvici obešenega okoli vratu, da nam varuje srčno čakro. Če okoli vratu že nosite kak poldrag kamen, se priporoča, da obesek Helios postavite nad njega, tako da vas varuje pred škodljivimi zunanjimi vplivi, obenem pa vas kamen dodatno in nemoteno napaja s svojo energijo. Tako bo učinek dvojen.
  Obesek Helios je prvenstveno namenjen odpiranju in zaščiti srčne čakre.
  Zaradi svoje moči in dosega energijski obesek pri nošenju zaščiti celotno telo, večje izvedenke slednjega, ki jih ravno tako lahko polagate na telo, čeravno so namenjene energiziranju in harmonizaciji pijač in hranil, ali kombinacije slednjih, pa lahko najdete v razelku podstavkov.

  Motiv reliefa žarkov, ki potekajo iz središča v dveh koncentričnih krogih proti obodu rozete, je povzet po zapestnici Gilgameša, katerega kip se nahaja v Pariškem muzeju Louvre https://www.pinterest.com/pin/587367976378772914/.

  Regulator biopolja Helios prvotno dvojno žarkovno polje originalne Gilgameševe zapestnice okrepi z dvema dodanima vencema žarkov, kar poveča tako jakost, kot tudi doseg blagodejnega vplivanja na biološke sisteme. Na eni ploskvi se vzorec dviguje nad povšino, kar predstavlja moški princip, na drugi strani pa je istoležno vgreznjen v površino, kar predstavlja ženski princip, tako da generator uravnava oba temeljna pola energije, ter ju združuje v harmonično celoto.

  Zgodovina, povzeta iz Wikipedije:
  V Epu je Gilgameš polbog z nadčloveško močjo, ki je zgradil uruško obzidje, da bi obranil svoje ljudstvo, in odšel na potovanje, da bi našel modrijana Utnapištima, ki je preživel vesoljni potop. Po seznamu sumerskih kraljev naj bi svojemu mestu vladal 126 let. Na Tumalskem napisu, razširjenem seznamu kraljev, ki je temeljil na standardni starobabilonski kopiji, sta Gilgameš in njegov sin Urlugal obnovila svetišče boginje Ninil v Tumalu, sveti četrti v njenem mestu Nipur.

  K temu zgodovinskemu zapisu je potrebno dodati, da se ti zgodovinski dogodki najverjetneje niso odvijali nekaj tisoč let pred našim štetjem, kakor nam to skuša na vsakem koraku vsiljevati uradna pravoverna šolska zgodovina, temveč so se dogajali nekaj deset tisoč let nazaj in to pod okriljem obiskovalcev civilizacije Anunakov, domnevno iz planeta Nibiru, torej inteligentnih človekolikih bitij nezemeljskega izvora, o čemer priča njihovo široko znanje, visoka tehnologija, dolgovečnost in nenazadnje fizična velikost in moč, ki sta nekajkrat presegala človeško, zaradi česar so jih ljudje uvrščali med bogove.

  O dogajanjih in zgodovinskih najdbah tega pradavnega obdobja na Slovenskih tleh  v svojih knjigah piše tudi naš priznani zapisovalec in pričevalec staroverskih znanj, Pavel Medvešček-Klančar v svoji knjigi "Iz nevidne strani neba".

  Poleg obeska je na voljo tudi večja oblika regulatorja biopolja v obliki podstavka, ki vam na kuhijski mizi služi za energiziranje vode in hrane, dobrodošel pa je seveda tudi v dnevni sobi in spalnici.  Tehnični podatki:

  Material:  les barvitih listavcev

  Premer:   49 mm
  Debelina ~6 mm

  Površinske obdelave ni, kar izdelku zagotavlja popolno naravnost. Zaradi tega je les vpojen in občutljiv na nečistoče.
  Svetuje se, da izdelka ne perete, v primeru nuje pa le v topli vodi. Pomivalni stroj izdelek trajno poškoduje.

  Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji (EU) ter zaščiten na Uradu za intelektualno lastnino kot model.
  MINISTRSTVO ZA GOSPODARSKI RAZVOJ IN TEHNOLOGIJO
  Urad RS za intelektualno lastnino v Ljubljani, Kotnikova 6
  Model št. 202150001 (št. prijave: M-202150001)